Uutiset

BB - Voima 4-10 ja kaudesta ylipäätään lopussa.

20.12.2021

Voiman liikkuva ja pallollinen joukkue pystyttiin pitämään aisoissa ja luomaan itse maalipaikkoja. Pelitapa tuotti tulosta ja ensimmäinen erä oli tilanteiden valossa sysmäläisten. Erätauolla siirryttiin kuitenkin tasalukemissa 1-1, kun  molempien joukkueiden maalivahdit ottivat paljon tärkeitä torjuntoja eikä pallo meinannut löytää millään verkon perukoille.

Toinen erä oli ratkaiseva ottelun lopputulosta ajatellen. Voima pystyi tyrehdyttämään sysmäläisten hyökkäyspelin ja avaamisen korkeammalla karvauksella. Voiman nostama karvaus aiheutti lukuisia vaaratilanteita sysmäläismaalille josta vierailija naulasikin yli 60% tehokkuudella maalit, joille maalivahtina ollut Sami Pekkanen ei mahtanut enää mitään.

Viimeiseen erään lähdettiin 1-5 tilanteessa. Voima oli tukkinut BB:n avauspelaamisen ja muutoskokeilut BB:n peluutukseen eivät tuottaneet toivottua tulosta, vaan Voima käytti avautuneen karvauksen hyväkseen ja taputteli neljä maalia erän puolivälin tienoilla. Erän lopussa, kun terävin pelaaminen oli jo kummaltakin joukkueelta poissa, kotijoukkue sai vielä muutaman tärkeän onnistumisen loppukautta ajatellen ja numerot 4-10 jäivät taululle summerin soidessa.

BB-Voima_1

Lopputulos oli hyvä kun vieraana oli tappioton sarjakärki. Huolta aiheuttaa se, että vaarallisimmat paikat vastustajalle tulee niistä tilanteista kun BB:llä on pallonhallinta. Tähän kun saadaan parannus on keväällä kauden loputtua pistesaldo varmasti sellainen, että parhaillaan sysmäläisjoukkue kamppailee playoff- paikasta.

Ottelun tehokkaimpana oli Mikko Salonen sekä erityismaininnan ansaitsee koko kotijoukkue, joka pystyi venymään yhteen parhaimmista otteluistaan vaikka vastassa oli sarjan ennakkosuosikki sekä poissaoloja valmennusta myöten.

BB-Voima_2

Syyskausi on nyt taputeltu. Vaikka BB:n voitot tulivat syyskauden puolivälissä oli sarjakärki Voimaa vastaan esitetty peli yhtä kauden parhaista. Jatkuvista poissaoloista ja loukkaantumisista kärsinyt BB pystyi kehittymään kauden ensimmäisen puoliskon aikana ja lähtee täydellä miehistöllä kohti kevätkautta huomattavasti vaikeampana vastustajana pystyen parhaana päivänä haastamaan sarjan kärkijoukkueetkin.