Uutiset

Tiistai-illan vieraspuhde Mansikka-Ahon parketilla Klubin vieraana

02.11.2021

BB-88 sai kasaan kolme täyttä kentällistä joilla lähdettiin metsästämään pisteitä Kouvolasta. Ensimmäinen erä oli tunnustelevaa ja molemmat joukkueet pelasivat pallovarmasti, Korian pyrkiessä puhkomaan hyökkäyksillään BB:n puolustusta. Erän jälkeen taululla oli numerot 2-1 vierasjoukkueen hyväksi. Erätauko tuotti tulosta ja aikaisemmissa peleissä ontunut viimeistely tuotti erän alkuun monta komeaa BB:n osumaa. Maaleista vastasivat Jesse Tynkkynen, Mikko Salonen ja Tuomas Kuru.

Kaudella ensikertaa saatu johtoasema laiskistusti puolustusasenteen ja pian soi omissa yhtä useasti kuin BB:n iskiessä erän alkuun. Kun pari minuuttia oli erää jäljellä, sai Mikko Salonen väkivaltaisuudesta viiden minuutin rangaistuksen, jonka aikana Klubi maalasi kertaalleen vielä toisessa erässä.

Kolmanteen erään lähdettiin vuorostaan maalin takaa-ajoasemasta ja jäähyäkin oli vielä 3 minuuttia jäljellä. Tämä kestettiin hienosti ja BB kasasi joukkonsa Klubin sortuessa jäähyilyyn. Runsas toisen erän jäähyily ei peliä ratkaissut puolin eikä toisin, vaan BB:n halu voittaa käänsi maalin tappioaseman kolmannen erän aikana maalin johtoasemaksi. Klubi haki tasoitusta erän lopussa reilun minuutin ajan ilman maalivahtia mutta BB:n puolustus keksi lääkkeen Klubin vyörytykseen eikä varsinaisia vaaranpaikkoja enää erässä syntynyt.

Farmipelaajat Tynkkynen ja Kuru esiintyvät edukseen sekä puolustuksessa Anton Salonen esitti vankkoja otteita. Kokonaisuudessaan kaikki kolme kentällistä pelasivat hyvällä tasollaan suurimman osan pelistä – toisen erän lama-aika jos pystytään välttämään on seuraavistakin otteluista pisteet otettavissa.

Ottelun tehokkaimpana hääräsi Mikko Salonen tehoin 3+1.