Uutiset

BB - SBS Hamina 6-9

28.11.2021

Vieraaksi saapunut Hamina yllätti jälleen kerran kotijoukkueen ottelun alussa ja kun peliä oli vasta 4 minuuttia pelattuna oli vierailija siirtynyt 0-3 johtoon. Erän puolivälistä alkaen ottelun hallinta siirtyi kotijoukkueelle BB:n maalatessa kolmesti ja Haminan vielä kertaalleen.

Toisen erän alkuun lähdettiin paremmalla ilmeellä ja kun erää oli pelattuna 5 minuuttia oli ottelu tasan 4-4. Pallonhallinta oli kotijoukkueella, mutta vierailija iski armottomasti lähes kaikista paikoistaan maalit Sysmän paukutellessa vedot hallin seinään tai Haminan pelaajiin.

BB-88_SBS_Hamia_1

Kolmanteen erään lähdettiin kahden maalin takaa-ajoasemasta eikä sitä saatu kurottua kiinni. Haminan fyysinen joukkue, joka on tottunut pelaamaan pienessä kotikaukalossaan näytti, että tehokkaalla puolustamisella ja tilanteiden loppuun asti pelaamisella voitetaan pelejä.

Ottelun parhaimpina palkittiin kotijoukkueen Mikko Salonen sekä Haminan Jesse Ahola.

Vuoden viimeinen ottelu on 18.12 lauantaina, kun sarjakärjessä oleva Imatran Voima saapuu Sysmään ennen joulutaukoa. Tämä ottelu aloittaa myös uuden kierroksen kun puolet kaudesta on nyt pelattuna. Kotijoukkuetta vaivanneet loukkaantumiset ovat tähän mennessä toivon mukaan kunnossa ja päästään pelaamaan täydellä rosterilla.