20240319_185229_0000.png

----------------------------------------------------------------------------

ToimitsijakoulutusTOIMITSIJAKOULUTUS 

Salibandyliiton toimitsijakoulutus on itsenäisesti verkossa opiskeltava koulutus 15-vuotta täyttäneille. Koulutuksen hyväksytysti suoritettuasi saat sähköisen toimitsijakortin Suomisporttiin. Liiton ottelutapahtumissa toimitsijana pitää aina olla yksi sähköisen pöytäkirjan toimitsijakoulutuksen käynyt henkilö.
▪️
Koulutus maksaa 10€ ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Seura maksaa kurssimaksun sinulle suoritettuasi kurssin. Toimita kuitti maksusta ja tilinumerosi seuran taloudenhoitajalle sähköpostiin 57paivik@gmail.com.
▪️
Kurssin käyminen ei sido sinua mihinkään. Kurssin suoritettuasi, olet halutessasi tervetullut harjoittelemaan edustuksen peliin toimitsemista. Jos kiinnostuit, ole yhteydessä Ilkka Hörkköön, puh. 040 516 5978 ja sopikaa sinulle käyvä aika.
▪️
Koulutukseen:
▪️

Jos olet muutenkin kiinnostunut toimitsijana toimimisesta tai vapaaehtoistoiminnasta seuran parissa, laita rohkeasti viestiä!

-----------------------------------------------------------------------------
TUKEA LASTEN JA NUORTEN SALIBANDYHARRASTUKSEEN
BB-88:lla on olemassa erillinen tukirahasto, josta voi hakea avustusta lapsen tai nuoren pelivarusteiden hankintaan (maila, suojalasit tai pelikengät) tai jäsenmaksuun.
Vapaamuotoiset hakemukset ja yhteydenotot voi osoittaa yhdistyksen rahastonhoitaja Päivi Kivelälle (57paivik@gmail.com, puh. 040 721 8504) tai sihteeri Ilkka Hörkölle (ile18@suomi24.fi, puh. 040 516 5978).
-----------------------------------------------------------------------------
Bandy Boys -88 YouTubessa
-----------------------------------------------------------------------------
OP_JarviHame_4v_pysty.jpg