Uutiset

P9-joukkue pelannut kaksi säbäkipinäturnausta

19.11.2022

BB-88:n P9-joukkue pelaa tällä kaudella Salibandyliiton säbäkipinäsarjaa. P9 sarja on tarkoitettu 2014 syntyneille ja BB-88:n P9-joukkueessa pelaa 2014–2016 syntyneitä. Ottelut pelataan pienellä kentällä 3 vs 3 pelinä, peliaika 2x15min ja maaleissa on maalinpienennys elementit. Pienillä junioreilla tappiolla oleva joukkue saa neljännen kenttäpelaajan kentälle maalieron kasvaessa neljään. Neljäs pelaaja poistuu, kun tilanne kaventuu kahteen maaliin. Säbäkipinäpeleissä tärkeintä on kasvattaa innostusta lajiin sekä pelaamisen ilo ja vain lopputulokset tilastoidaan.

P9:n säbäkipinäsarjan kauden avausturnaus pelattiin Iitissä 23.10. Monelle pelaajalle tämä oli ensimmäinen turnaus, eli jännitystä oli paljon. Ensimmäisessä pelissä Jenga Team Karhuja vastaan jännitys näkyi ensimmäisessä erässä, mutta toisessa erässä jännitys saatiin jätettyä vaihtopenkille ja lopputuloksena voitto. Toisessa pelissä vastustaja SaiPa keltainen teki monta hienoa maalia ja tuloksena häviö. Kolmas peli Jymyä vastaan oli tasaisempi, mutta saimme lopulta tehtyä muutaman maalin enemmän kuin vastustaja. Viimeisen pelin jälkeen pukukoppi raikasi, kun pelaajat hyppivät ringissä ja huusivat BandyBoys! Onnistunut turnauspäivä.

Toinen säbäkipinäturnaus pelattiin 19.11. Lahdessa. Kaksi ensimmäistä ottelua olivat tasaisia. Ensimmäinen peli Jenga Team Karhuille hävittiin ja toisessa pelissä voitettiin MäVi. Kolmannessa pelissä Pelicans Sb musta oli selkeästi parempi ja voitti ottelun. Pelaamisessa näkyi kehitystä viime turnauksesta. Turnauspäivän päätteeksi joukkue sai jakaa kahdelle pelaajalle Säbäkipinän Reilun pelaajan-kortit. Reilu Pelaaja on muut huomioiva ja kannustava sekä pitää hauskaa ja nauttii pelaamisesta. Valmentajat valitsivat BB-88:n turnauksen reiluiksi pelaajiksi Helmin ja Voiton.

Syksyllä pelataan vielä yksi säbäkipinäsarjan turnaus ennen joulutaukoa, kun Sb Heinola isännöi turnausta joulukuun 11. päivä.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023