Uutiset

BB-88:n tilanne ei kohentunut

13.02.2017

Viikonlopun kierros salibandyn miesten kakkosessa ei tuonut valoa BB-88:n tilanteeseen. Onnistuneen Orimattilan vierailun (voitto Jymypalikoista 14-5) jälkeen kotiottelu Susia vastaan oli fiasko. Parin avainpelaajan poissaolo ja joidenkin puolikuntoisuus selittävät hieman, ettei Orimattilan peli-ilmettä löydetty alkuunkaan. Numerot olivat silti turhan tylyt, sillä Sudet veivät voiton Kouvolaan 10-3.

Viime viikonloppuna 11.2. matka kävi Hämeenkoskelle Dynamon vieraaksi. Nyt oli kokoonpano jokseenkin kunnossa, eikä sen taakse voida vetäytyä. Ongelma oli kuitenkin sama kuin usein syksykauden peleissä: heikko aloitus mistä ei enää noustu. Dynamo vei pisteet lukemin 12-6. Ottelun ensimmäinen erä oli todella vaisua pelaamista. Näytti että sysmäläisjoukkue oli jotenkin luovuttanut eikä edes kunnon taistelua nähty. Pelistä saatiin kiinni vasta kolmannen erän alussa mutta neljä maalia 13 minuuttiin eivät riittäneet. Dynamon johto oli jo turvallinen. Onnistujia on hieman vaikea ottelusta nimetä. Teemu Jeskanen oli tehokkain 1+2 tehoin ja Antti Tarvaalan taistelu varsinkin loppupuolella toi henkeä koko joukkueeseen. Taso oli kuitenkin tämä eikä Dynamon vahvaan joukkuepeliin pystytty vastaamaan. Etäisyydet pelaajien välillä olivat aina liian suuria ja peli meni yksinyrittämiseksi.

Sarjaa on jäljellä kolme kierrosta. Jymypalikat ottivat taisteluvoiton kotonaan Top Teamista nousten kuuteen pisteeseen. Tilanne on siis BB:n kohdalla se, että jäljellä olevista kolmesta ottelusta on otettava kaksi voittoa edellyttäen vielä, ettei Jymypalikat enää yllätyksiä tee. Silloin noustaisiin karsintapaikalle. Tehtävä ei ole mahdoton mutta jonkinlainen uudestisyntyminen joukkueeseen olisi tultava. Perjantaina 17.2. vierailulle tulee vahva PoNoVo. Sen jälkeen kohdataan vielä Voima vieraissa ja SB Heinola kotona.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023