Uutiset

BB-88:lle kotitappio

02.11.2021

Perjantaina 29. päivä lahtelainen Pelicans Sb saapui BB-88:n vieraaksi Päijänne Areenalle. Ottelun ensimmäinen puolikas oli numeroiden valossa tasainen, mutta toisen erän loppu oli taas BB-88:lle vaikea.

Ottelun ensimmäisen neljän minuutin jälkeen tilanne oli vieraille 1 – 3, erätauolle mentiin 2-5 tilanteessa. Toinen erä alkoi BB-88:n maali iloittelulla, kotijoukkueen onnistuessa kolmesti. Pelicans Sb otti aikalisän kotijoukkueen tasoitettua ja tämä kannatti. Vieraat lähtivät seuraavan 7 minuutin aikana karkumatkalle tehden numeroiksi 5 – 10. Erän lopussa BB-88 vielä kavensi 6 – 10 Max Salmisen tehdessä hattutempun otteluun. Kolmannessa erässä vierasjoukkue maalasi kolmesti ja kotijoukkue onnistui kerran ylivoimalla. Loppunumeroiksi ottelusta 7 – 13 ja pisteet Lahteen. Molempien joukkueiden maalivahdeille riitti ottelussa hommia ja upeita pelastuksia nähtiin. Kotijoukkueen maalissa pelannut Sami Pekkanen torjui 37 kertaa ottelussa.