Uutiset

Mikkeliläisjoukkueet BB-88:n kaatajina

25.11.2020

BB-88 kohtasi miesten 2. divarissa molemmat mikkeliläisjoukkueet. Kohtalaisesti uudella sarjatasolla aloittanut joukkue kompastui niin Hatsinaan kuin Löysätempoon. Vieraspeli puolitoista viikkoa sitten päättyi sarjan ennakkosuosikki Hatsinaa vastaan karuihin 21-3 tappiolukemiin. Salibandyssa maaleja tulee runsaasti ja kun kaikki menee pieleen, numerot repeävät. Ottelu haluttiin unohtaa saman tien ja viime perjantainen kotipeli Löysätempoa vastaan tarjosi revanssin paikan ja mahdollisuuden siirtyä jälleen voittojen tielle.
Löysätempoa vastaan ensimmäinen erä oli hyvin joukkueen hallussa. Vaikka mikkeliläiset avasivat maalihanat, BB kuittasi kolmella maalilla ja 3-1 tilanteessa kaikki näytti hyvältä. Vastustaja ei erityisen vaarallisia paikkoja avauserässä rakentanut.
Toisessa erässä kuitenkin nukuttiin kuten joskus aiemminkin. Varsinkin erän loppu oli heikko ja Löysätempo pääsi ihmeitä esittämättä viimeistelemään sysmäläismaalin läheisyydestä useita kertoja. Maalin edustan puolustaminen epäonnistui ja avauspelissä tehtiin virheitä, jotka loivat vastustajalle tilaisuuksia. Ne se osasi kyllä käyttää.
Päätöserässä kehiteltiin kiriä, mutta loppuun saakka se ei kantanut. Ajassa 55.52 Max Salminen kavensi numeroiksi 6-8 ja jo seuraavalla minuutilla Antti Tarvaala teki numerot 7-8. Loppuminuuteilla saatiin pari hyvää paikkaa, mutta pallo saattin vain kohti vastustajan veskaria ja niinpä loppunumerot olivat niukka tappio lukemin 7-8.
Alueen koronatilanne on pahentunut nopeasti ja jatkopelien suhteen on kysymysmerkkejä. Ohjelman mukaan perjantaina 27.11. pelattaisiin paikallispeli kotona SB Heinola Akatemiaa vastaan.
06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023