Uutiset

BB-88 aloitti vierastappiolla

05.10.2020

Bandy Boys -88:n miehet aloittivat 2. divarikautensa lauantaina 3.10. Haminassa. Keväällä
kolmosesta noussut sysmäläisjoukkue on pelannut viimeiset harjoituspelinsä onnistuneesti, mutta sarja-avaus ei pisteitä tuonut. Kotijoukkue SBS Hamina vei avauspisteet numeroin 7-4 BB:n herättyä hieman liian myöhään peliin mukaan.

Pieni parkettikenttä ei ole ollut ennenkään BB-88:n suosikkeja mutta sen taakse ei voida mennä. Maalipaikkojen suhteen peli oli tasainen. Toisessa erässä Haminan viiden minuutin aikana oli etsikkoaika mutta maalin teossa oli pitkään vaikeuksia. Vastustaja sumputti hyvin oman maalin edustansa. Myös Haminan maalivahti oli erinomainen.

SBS Hamina karkasi reiluun johtoon ja BB otti aikalisän ja vaihtoi maalivahtia toisen erän loppupuolella. Sen jälkeen otetta pelistä saatiin. Avausmaalin jälkeen viimeisessä erässä maalihanatkin aukesivat. Peli oli kuitenkin jo ratkennut ja vain 6-4 tilanteeseen päästiin. Lopussa haminalaiset kaunistelivat lukemat 7-4:ään. Sysmäläismaaleista vastasivat Matti Virtanen ja Teppo Vettenranta kahdella maalilla mieheen.

Sarja jatkuu 10.10., kun saadaan pitkästä aikaa nähdä 2. divarisalibandya Sysmässä. Vastustajaksi tulee Imatran Voima.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023