Uutiset

Itä-Häme Akatemian yhteisjoukkueena liiton sarjaa pelaavat C2-juniorit jatkavat sarjakärjessä

07.01.2020

Viikonloppuna  Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen Hartolan, Heinolan ja Sysmän 06-syntyneiden pääosa pelasi Lahdessa ylialueellisen alemman jatkosarjan pelit SB Heinolan C2- joukkueena. Liiton 05-syntyneiden C2-sarjasta haetaan treenipelejä eri sarjojen pelaajille. Liiton C2-alemmassa jatkosarjassa pelaa Kaakkois-Suomen sekä Savo-Karjalan alueen joukkueita kaikkiaan yhdeksän. SB Heinolan liiton sarjan C2-joukkuetta vastaan asettuivat Lahdessa la 4.1.2020 kauden neljännessä jatkosarjan turnauksessa NST ja KaPa. SB Heinolan yhteisjoukkueeseen oli tällä kertaa saatu mukaan 15 kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui C2 SM-sarjan pelaajilla vahvistettu NST. SB Heinola puolusti erittäin tarkasti ja hyökkäsi tehokkaasti kolmella ketjulla. SB Heinolalla oli koko pelin ajan ohjat käsissään ja vei ottelun ansaitusti nimiinsä 10-2. Peli oli hyvää treeniä tulevan viikonlopun D1-peleihin Sysmään kun pääosin samat pelaajat kohtaavat D1-sarjan ylemmässä jatkosarjassa Sudet ja PoNoVon.

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui KaPa. Jo ensimmäinen erä osoitti että tällä kertaa mennään hurjalla vauhdilla päästä päähän. KaPa siirtyikin 04-syntyneiden Y-pelaajiensa turvin nopeasti 2-0 johtoon ja vastustajan nopeat hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti vauhdilla maalille saakka.  SB Heinola pysyi pelissä mukana mutta oli ekassa erässä koko ajan pari askelta vastustajaa perässä. Toisen erän ketjuvaihdosten ja oman pelin rytminvaihdoksen jälkeen siirryttiin jo johtoon 7-6. Kolmannessa erässä SB Heinola taas lisäsi omaa vauhtia ja vei maalirikkaan ottelun luvuin 11-7. Neljän turnauksen saldona on kärkipaikka 15 pisteellä ainoana tappiottomana joukkueena.

SB Heinolan joukkueen maalivahtina pelasi tällä kertaa Niko Kinnunen.

Tehot  jakaantuneet tässä turnauksessa mukavasti erittäin laajalle pelaajajoukolle:  Markus Porvari 0+1, Kimi Elfvengren 0+1, Nico Vehmassalo 0+1,  Onni Nurminen 0+2, Simo Kortelainen 1+1, Onni Hyttinen 1+1., Mikael Latvanen 2+0, Joona Huhtala 2+0, Tuomas Kinnunen 2+1,  Vili Huvinen 3+1, Riku Liikola 0+5, Teemu Rantalainen 3+3  ja Veeti Yli-Talonen  7+1.

Seuraavassa C2-kotiturnauksessa Heinolassa 18.1.2020 vastaan asettuvat KoRe sekä SC Jenga.

Veeti Yli-Talonen laukoo Riku Liikolan syötöstä SB Heinolan 7-6 johtoon KaPaa vastaan.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023