Uutiset

SB Heinolan liiton sarjaa pelaavat C2-juniorit siirtyivät sarjakärkeen

08.12.2019

Viikonloppuna  Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen Hartolan, Heinolan ja Sysmän 06-07-syntyneiden pääosa pelasi Juukassa ylialueellisen alemman jatkosarjan pelit tällä kertaa SB Heinolan peliasussa. Liiton 05-syntyneiden C2-sarjasta haetaan treenipelejä eri sarjojen pelaajille eli niin 06-07 syntyneille kuin muutamille 05-syntyneillekin. Liiton C2-alempaan jatkosarjaan on päässyt Kaakkois-Suomen sekä Savo-Karjalan alueen joukkueita kaikkiaan yhdeksän. SB Heinolan liiton sarjan C2-joukkuetta vastaan asettuivat Juukassa su 8.12.2019 kauden kauden kolmannessa jatkosarjan turnauksessa LeBa/Jospa ja Coach Team.

SB Heinolan yhteisjoukkueeseen oli tällä kertaa saatu mukaan 12 kenttäpelaajaa ja maalivahti. Turnaukseen oli lähdetty jo lauantaina pienen huoltajajoukon kera. Joukkue yöpyi Kolilla mutta valitettavasti suunniteltu laskettelu ei toteutunut lämpimistä keleistä johtuen. Joukkue piti kuitenkin hauskaa aina yötä myöten joten nähtäväksi jäi että kostautuisiko lyhyeksi jääneet yöunet seuraavana päivänä turnauksessa.

Tavoitteena kun tässäkin sarjassa on finaalipelit. Jatkosarjassa neljän parhaan joukkoon sijoittumalla joukkue pääsisi kauden lopuksi tavoittelemaan haastajafinaalissa mestaruutta.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui sarjan ennakkosuosikki ja tappioton LeBa/Josba. SB Heinola puolusti tarkasti ja ottelu eteni tasaisesti toisen erän loppuun saakka SB Heinolan ollessa 2-3 häviöllä. Tässä vaiheessa SB Heinola otti ohjat käsiin ja vei ottelun kolmannen erän viiden hienon maalin turvin ansaitusti nimiinsä 7-3. Peli oli hyvää treeniä tulevan viikonlopun peleihin kun pääosin samat pelaajat kohtaavat  uudelleen D1-sarjan ylemmässä jatkosarjassa.

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui Coach Team. Jo ensimmäinen erä osoitti että tällä kertaa mennään hurjalla vauhdilla päästä päähän. Coach Team  siirtyikin nopeasti 2-0 johtoon ja vastustajan vaaralliset hyökkäykset vyöryivät vauhdilla maalille saakka.  SB Heinola pysyi pelissä mukana mutta oli koko ajan pari askelta vastustajaa perässä. Toisen erän maali-iloittelun  jälkeen oltiin häviöllä 6-7. Kolmannessa erässä SB Heinola taas lisäsi omaa vauhtia ja vei maalirikkaan ottelun kolmannen erän voiton turvin koko ottelun luvuin 9-8. Kolmen turnauksen saldona on nyt kärkipaikka 11 pisteellä ainoana tappiottomana joukkueena.

SB Heinolan joukkueen maalivahtina pelasi tällä kertaa Niklas Nikki.

Tehot ovat jakaantuneet kolmessa turnauksessa ja kuudessa ottelussa seuraalle pelaajajoukolle (kymmenen kärki): Joona Huhtala (2 ottelua) 3+1, Vili Huvinen (2 ottelua) 3+1, Markus Porvari (2 ottelua) 0+5, Onni Nurminen (6 ottelua) 2+3 , Nico Vehmassalo (4 ottelua) 0+6,  Riku Liikola (4 ottelua) 4+2, Teemu Rantalainen (6 ottelua) 6+2 , Paavo Kolehmainen (6 ottelua)  6+3  Kimi Elfvengren (6 ottelua) 6+3,  ja Veeti Yli-Talonen (4 ottelua) 8+2.

Seuraavassa turnauksessa Lahdessa 4.1.2020 vastaan asettuvat NST II sekä ennakkoon vahva KaPa-51. Kotiturnaus Heinolassa on vuorossa 18.1.2020.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023