Uutiset

D1-juniorit siirtyivät sarjakärkeen

04.11.2019

Viikonloppuna jännitettiin Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen otteita. BB-88 D1-joukkueen vastaan kun asettuivat sunnuntaina 3.11.2019 Hollolan Heinishallissa tiukat paikallisvastustajat Pelicans SB ja LaSB Jr. Lähes kaikki pelaajat olivat käytettävissä joten BB-88 lähti peleihin kolmella täydellä ketjulla katsastamaan Pelicansin sekä LaSB:n päivän kunnon. Tiedossa oli että päivän voittajat ottavat aimo askeleen kohti ylimaakunnallista ylempää jatkosarjaa.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui tuttu Pelicans SB. BB-88 avasi ensimmäisenä maalitilin. Pelicans kuitenkin tasoitti ottelun 1-1 ja erä tauolle mentiin tasatilanteessa. Toinen erä alkoi rangaistuksilla molempien joukkueiden istuessa 2 min. Tämän käytti lopulta kuitenkin hyödyksi Pelicans. Toinen erä päättyi lukemiin 3-2 Pelicansin johdossa. Kolmannen erän alussa tilanne näytti hetken huolestuttavalta kun Pelicans teki jo 4-2 maalin. Pelicansin jäähyily kuitenkin kostautui ja yksi ylivoimamaali toi BB-88:n kuitenkin jo lähelle tasoitusta. Kolmannessa erässä nähtiin erittäin tiukkaa taistoa molemmin puolin. BB-88 hukkasi useita avopaikkoja. Pelicans joutui pelaamaan jopa kolmella viittä vastaan mutta BB-88 ei saanut edes lähes avoimista paikoista palloa maaliin. Näytti vahvasti siltä että Pelicans selviää alivoimastaan. Kuitenkin rangaistuksien viime sekunneilla BB-88 rankaisi ja ottelu olikin tasan 4-4. Voiton avaimet oli jo BB-88:n käsissä mutta palloa ei vaan tällä kertaa saatu maalin perukoille saakka. Siis tiukan taistelun jälkeen tuloksena oli tasapeli.

Tunnin tauon jälkeen vastaan asettui LaSB Jr. BB-88:n peli sujui alusta saakka kuin unelma ja vaaralliset hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti LaSB:n maalille saakka. Tilanne oli jo 4-1 kahdentoista minuutin pelin jälkeen. Jatkossa peli tasaantui ja nopean pelin tilanteet vyöryivät päästä päähän. Toisen erän jälkeen oltiin tilanteessa 6-4. Kolmannesta erästä tuli todellinen jännitysnäytelmä.Erän alussa Teemu Rantalainen käytti hyväksi hankkimansa rankkarin ja BB-88 siirtyi jo 8-5 johtoon mutta LaSB aloitti tästä loppukirin. Ja tilanne oli 41 minuutin kohdalla 8-7 ja näytti jo siltä että LaSB tulee väkisin tasoihin. Mutta BB-88:n pelaajat pystyivät pitämään johtonsa loppuun saakka vaikka viimeiset minuutit LaSB yritti tasoitusta kuuden kenttäpelaajan voimin.

BB-88:n joukkueen uusi maalivahti Oskari Ainiala pelasi hienot ottelut varmoin ottein BB-88:n  vakiomaalivahdin Miro Lehden ollessa edelleen loukkaantuneena sivussa peleistä.

Tehot jakaantuivat jälleen laajalle pelaajajoukolle; Kimi Elfvengren 1+0, Teemu Rantalainen 1+1, Joona Huhtala 1+1, Elias Laitinen 1+1, Paavo Kolehmainen 1+1, Riku Liikola 1+1, Juuso Lehtinen 1+1,  Onni Nurminen 2+0  ja Veeti Yli-Talonen 3+1.

Kolmella voitolla ja yhdellä tasapelillä BB-88 D1-joukkue siirtyi yksinään sarjakärkeen.

Alkusarjan viimeinen turnaus on 16.11.2019 Mäntyharjulla jossa vastaan asettuvat Top Team ja MäVi.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023