Uutiset

BB-88:n D1-juniorit tavoittelevat aluemestaruutta

12.01.2020

Viikonloppuna jatkui kotiturnauksella Sysmässä Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen osalta ylialueellinen ylempi jatkosarja. Jatkosarjaan on päässyt kolmen alkusarjan parhaimmisto. BB-88:n D1-joukkueen vastaan asettuivat sunnuntaina 12.1.2020 Sudet ja sarjakärki PoNoVo 07. Tällä kertaa mukaan saatiin täydet kolme ketjua. BB-88 D1-junnujen lähtökohdat näyttivätkin hyviltä tähän jatkosarjan kolmanteen turnaukseen. Jatkosarjassa neljän parhaan joukkoon sijoittumalla joukkue pääsisi kauden lopuksi tavoittelemaan finaalipeleissä aluemestaruutta.
Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Sudet Kouvolasta. BB-88 pelasi ensimmäisen erän varovaista ja puolustusvoittoista peliä. BB-88:n pelistä muodostui alkuun vaikea mutta peli parani erä kerrallaan. Toisen erän lopussa BB-88:n johto oli vain 4-2 pienien virheiden johdosta. Tämän jälkeen BB-88 otti kolmannessa erässä ohjat käsiin ja vei ottelun ansaitusti nimiinsä 10-3.

Kahden tunnin tauon jälkeen vastaan asettui sarjakärki PoNoVo 07 Lappeenrannasta. Pelistä muodostui kahden nopean joukkueen taisto.  Peli aaltoili vauhdikkaasti päästä päähän ja BB-88:n vaaralliset hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti vastustajan maalille saakka. Vastustajan maalivahdin upeat torjunnat pitivät ottelun tasaisena. Tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen 2-1 ja toisen erän jälkeen 3-3.

Kolmannen erän alussa astui ratkaisijan paikalle tuomari joka hylkäsi erän erän aluksi Veeti Yli-Talosen maalin kun tuomarin mukaan syötön antaneen Onni Nurmisen maila nousi syöttäessä liian korkealle. Päätöstä ihmeteltiin ja hylätyn maalin jälkeisen jäähyn aikana vastustaja teki vielä johtomaalin 4-3. BB-88 otti vielä jäähyn virheelisestä vaihdosta ja tilanne näytti parin ylivoimaalin ja kahden merkkausvirheen jälkeen vastustajalle jo 7-4.  BB-88 pysyi pelissä kuitenkin mukana ja aloitti loppukirin. Kolmannessa erän lopussa BB-88 myllytys oli melkoista ja lopulta ottelu hävittiin vain 7-6.  BB-88:n pystyi luomaan maalipaikkoja ja vastustajan maalivahdin 23 torjuntaa mahdollistivat tällä kertaa PoNoVon voiton ehkä hieman  tuomarin päätösten avustamanakin. BB-88 nousi neljän parhaan joukkoon ja kohti aluefinaalipelejä. Jatkosturnauksissa lähdetään varmistamaan paikkaa neljän parhaan joukossa.

Turnauksessa palkittiin jokaisen ottelun jälkeen kunkin joukkueen ja ottelun tärkein pelaajan. Ensimmäisestä BB-88:n ottelussa palkinnon sai Veeti Yli-Talonen ja toisesta pelistä Riku Liikola.

BB-88:n joukkueen maalivahtina pelasi tälläkin kertaa varmasti Oskari Ainiala.
Tehot jakaantuivat tällä kertaa seuraalle pelaajajoukolle ; Onni Salo 0+1, Juuso Lehtinen 0+3,  Tomi Behm 1+0,    Kimi Elfvengren 1+1, Markus Porvari 1+3, Riku Liikola 2+2, Teemu Rantalainen 4+0  ja Veeti Yli-Talonen 7+2. Seuraavassa turnauksessa Kuopiossa 25.1.2020 vastaan asettuvat Welhot sekä PoNoVo.
06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023