Uutiset

BB-88:n D1-juniorit aloittivat ylemmän jatkosarjan voitolla ja tappiolla

01.12.2019

Viikonloppuna aloitettiin Imatralla Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen osalta ylialueellinen ylempi jatkosarja. Jatkosarjaan on päässyt kolmen alkusarjan parhaimmisto. BB-88 D1-joukkueen vastaan asettuivat lauantaina 30.11.2019 Josba punainen ja Pelicans SB.

Tällä kertaa erilaiset pelaajien esteet ja flunssa-aalto kutistivat BB-88:n D1- joukkueen puoleen. BB-88 D1-junnujen lähtökohdat näyttivätkin poikkeuksellisen haastavilta kun lähdettiin ekaan turnaukseen. Kaksi ketjua mahdollistui kun saatiin jälleen muutama 07-pelaaja joukkueen avuksi.

Jatkosarjossa neljän parhaan joukkoon sijoittumalla joukkue pääsisi kauden lopuksi tavoittelemaan jopa aluemestaruutta.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui Josba punainen Joensuusta. BB-88 avasi ensimmäisenä maalitilin jo 22 sekunnin kohdalla. BB-88:n pelistä muodostui jäähyjen kautta vaikea mutta onneksi jopa 3-5 alivoima selvitettiin. Toisen erän alussa JosBa siirtyi nopeasti 2-1 johtoon BB-88:n pienien virheiden avustamana. Tämän jälkeen BB-88 otti ohjat käsiin ja vei ottelun ansaitusti nimiinsä 5-3. Peli oli kuitenkin erittäin haastava kun BB-88:n omaa peliä ei oikein missään vaiheessa saatu kunnolla käyntiin runsaiden pelaajapoissaolojen vuoksi.

Kahden tunnin tauon jälkeen vastaan asettui Pelicans SB. Jo ensimmäinen peli osoitti että tällä kertaa Pelicansin haastaminen olisi poikkeuksellisen vaikeaa. Pelicans siirtyikin nopeasti 2-0 johtoon ja vastustajan vaaralliset hyökkäykset vyöryivät jatkuvasti  maalille saakka. Tilanne oli ensimmäisen erän jälkeen 2-0 Pelicansille. Toisen erän puolivälissä BB-88 otti kaksi jäähyä ja tilanne näytti 3-5 alivoimalla jo todella pahalta. Kahden pelaajan alivoimalla nähtiin BB-88:n osalta tämän pelin sykähdyttävin hetki. Joukkueen kapteeni Veeti Yli-Talonen teki poikkeuksellisen hienon kavennusmaalin kahden pelaajan alivoimalla ja tilanne oli  2-1. BB-88 pysyi pelissä vielä mukana ja toisen erän jälkeen oltiin tilanteessa 4-2. Kolmannessa erässä BB-88 voimat alkoivat uupua ja siksi antoi pari helpohkoa lahjamaalia vastustajalle. BB-88 sinnitteli loppuun saakka mutta Pelicans voitti ottelun lopulta ansaitusti 8-4. BB-88:n pelit vajaallakin pelaajamäärällä antoivat kuitenkin selkeitä vihjeitä tulevasta. Jatkoturnauksissa lähdetään hakemaan paikkaa neljän parhaan joukkoon ja kohti finaalipelejä.

BB-88:n joukkueen maalivahtina pelasi Oskari Ainiala kun joukkueen alkukauden maalivahti Miro Lehti pelasi, muutaman viikon poissaolon jälkeen, tällä kertaa pelaajapulan vuoksi kentällä.

Tehot jakaantuivat tällä kertaa seuraalle pelaajajoukolle ; Juuso Lehtinen 0+1, Teemu Rantalainen 0+2 , Paavo Kolehmainen 1+0,  Rasmus Lahtinen 1+1,  Kimi Elfvengren 1+2, Tomi Behm 2+1, Onni Nurminen 2+1 ja Veeti Yli-Talonen 2+1.

Seuraavassa turnauksessa Lappeenrannassa 15.12.2019 vastaan asettuvat Voima Turbiinit sekä ennakkoon sarjan voittajasuosikki ja viime vuoden mestari LeBa/Josba.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023