Uutiset

Perjantai-illan vieraaksi saapui Löysätempo Mikkelistä

13.11.2021

Vieraspelireissulla Sysmän hornankattilaan saapuneen Löysätemmon tiedettiin pelaavan uskollisesti omalla korkealla karvauksellaan ja suoraviivaisilla hyökkäyksillä toimittaen palloa maalille aina paikan tullen.

Ensimmäinen erä alkoi jälleen kerran nopealla vierasjoukkueen maalilla pallon pompatessa epäonnekkaasti sysmäläispuolustajan lavasta maalin edustalle, josta maalipaikat tehokkaasti hyödyntävä Löysätempo laittoi 0-1 lukemat taululle ajassa 00:17. Ei muuta kuin vaihtoon ja uutta matoa koukkuun jälleen kerran.

Erää kun oli kulunut 04:06 Elias Lampola tasoitti ottelun 1-1 sekä ottelun hallinta siirtyi kotijoukkueelle. Maaleja tehtiin erän aikana kertaalleen vielä BB:n päätyyn, kotijoukkueen maalatessa vielä kahdesti. Vaikka erätauolle siirryttiin BB:n 3-2 johdossa, oli ottelu kaikkea muuta kuin selvä.

bb-loysatempo1

Erätauon aikana painotettiin vierailijan avauskuviota. Kun ottelun toista erää oli 4 minuuttia pelattuna, oli nuorisokaarti Jesse Tynkkynen, Mikko Salonen sekä Max Salminen siirtäneet kotijoukkueen 6-2 johtoon. Löysätempo oli tässä vaiheessa pakotettu aikalisään. Tauon jälkeen ottelu eteni edelleen vierasjoukkueen ahkeralla käytöllä olleen fläppitaulun mukaisesti Löysän maalatessa kolmesti sekä BB:n kahdesti. Toisen erän jälkeen taululla oli lukemat 8-5 kotijoukkueen hyväksi.

Viimeinen erä alkoi tällä kertaa kaksi sekuntia paremmin, kun Löysätempo pääsi maalaamaan vasta 19 sekunnin pelin jälkeen kaventaen tilanteen 8-6. Kuitenkin alle minuutin päästä hyvän ottelun pelannut Antti Tarvaala kuittasi sysmäläisjoukkueen jälleen kolmen maalin johtoon. Tämä kolmen maalin johtoasema säilyi ottelun loppuun saakka molempien joukkueiden maalatessa vielä kahdesti erän aikana. Loppulukemat BB:n hyväksi 11-8 mikä miellytti varmasti paikalle saapunutta  reilusti yli satapäistä yleisöä.

bb-loysatempo2

Ottelun aikana BB joutui alivoimalle yhteensä 12minuutin ajaksi. Alivoimapelaaminen on parantunut huomattavasti eikä vierasjoukkue tehnyt kuin yhden ylivoimamaalin BB:n maalatessa molemmilla ylivoimillaan. Ottelun aikana maalivahtivalmentajaksi siirtynyt Jere Metso yhdessä huoltajan Jyri Mannilan kanssa pitivät joukkueen pelaajat valmiina seuraavaan vaihtoon. Sysmäläisistä yhteensä 10 pelaajaa sai nimen pistesarakkeisiin ja useamman tehopisteen pelaajia oli useampia. Onnistujiksi tässä pelissä nostetaan onnistunut alivoimapelaaminen sekä Teppo Vettenranta, joka kolmen tehopisteen lisäksi avusti joukkueen voittoon puolustamalla menestyksekkäästi.

Ottelut jatkuvat viikon päästä lauantaina Savonlinnassa, kun matkataan sarjanousija TT Stars:n vieraaksi. BB on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudentana (9 pistettä, 3 voittoa 3 tappiota)  ja voitolla on mahdollisuus nousta playoff-viivan yläpuolelle. Seuraava kotiottelu on 26.11., kun ympyräkaupungin pojat Lassi Kokon johdolla saapuvat Sysmään. Ottelu alkaa 19:00 ja luvassa on jälleen viihdettä koko rahalla.
06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023