Uutiset

TopTeamin murskatappiosta jännitävän paikalliskamppailun voittoo

17.10.2021

Lauantaina 9.10. edustusjoukkue suuntasi Savonlinnaan TopTeamin vieraaksi. Ottelun ensimmäinen erä oli tasainen. BB-88 meni 0 – 1 johtoon Vettenrannan Teemun tehdessä Virtasen Matin syötöstä ajassa 5.33. TopTeam tasoitti ajassa 12.36. Erätauolle mentiin kotijoukkue TopTeamin mentyä johtoon pukukoppimaalilla, tilanteena 2 – 1. Toisen erän ensimmäisellä minuutilla molemmat joukkueet maalasivat kerran. BB-88:n maalin tekijänä Max Salminen. Syötöstä vastasi ensimmäistä peliään BB-88:n paidassa pelannut Elias Lampola. Loppupeli olikin kotijoukkue TopTeamin maali-iloittelua, lopputuloksena 17 - 2.

Sb_Heinola_1

Perjantaina 15.10. pelattiin Päijänne Areenalla paikalliskamppailu BB-88 – Sb Heinola Akatemia. Ottelu oli maali ja tapahtumarikas ja jännitystä riitti aina viimeiselle sekunnille asti. Peliä oli ehditty pelata vain 16 sekuntia, kun Akatemia iski 0-1 johdon. Seuraavia tilanteita odotettiin ottelun 13 minuutille, kun kapteeni Teemu Vettenranta otti jäähyn estämisestä olkapääkontaktin jälkeen. Alivoimaa ehdittiin pelata vain 9 sekuntia, kun Akatemia iski lukemiksi 0-2. Molemmat joukkueet kärsivät vielä yhdet 2 minuutin jäähyt ensimmäisen erän loppupuolella, maaleja ei enempää erässä nähty.

Jos ensimmäinen erä oli vähämaalinen, niin toisessa ja kolmannessa erässä molemmat joukkueet pääsivät maali-iloittelun makuun. Toisen erän seitsemän peliminuutin jälkeen tilanne oli jo 4-5 myös BB-88:n avattua maalihanansa. Akatemia iski vielä kerran toisen erän lopussa. Erätauolle mentiin tilanteessa 4 – 6.

Kolmas erä oli BB-88:n takaa-ajoa. Akatemia teki ensimmäisellä 10 minuutilla 3 maalia kasvattaen johtoaan, BB-88:n tehdessä vain yhden. Tilanne 5-9 ajassa 48.05, mutta loppu ottelu olikin kotijoukkueen juhlaa. Kotijoukkue pääsi pelaamaan kolmesti ylivoimaa kuitaten kaksi kertaa pallon maaliin. Akatemiallekin tarjottiin hyviä maalipaikkoja, mutta tällä kertaa pallo pomppi BB-88:lle.  Ottelun viimeisellä minuutilla BB-88 tuli tasoihin ajassa 59.09. Tunnelma hallissa oli katossa ja yleisö kannusti kotijoukkuetta. Ensimmäistä peliään Päijänne Areenalla BB-88:n paidassa pelannut #10 Elias Lampola päätti ratkaista pelin kotijoukkueelle komealla suorituksellaan vastustajan puolustajien läpi.

Sb_Heinola_2

”Hyvältä tuntuu ratkaista ja älyttömän huikee pelata. Ei olis parempaa peliä voinut tulla. Noustiin hyvin kolmannessa erässä. Ja kun itse pääsi ratkaisemaan, niin tuli hyvä fiilis” -#10 Lampola Elias

”Helpottunut fiilis. Paikalliskamppailu, niin kyllä sen tiesi mitä se tarkottaa.” -päävalmentaja Tilder

BB-88:n pistemiehet olivat #5 Tynkkynen Jesse 2+3, #83 Vettenranta Teemu 2+2, #91 Salonen Mikko 2+1, #96 Lakanen Tero 2+1, Kuitunen Vesa 1+0, #10 Lampola Elias 1+0, #75 Salonen Anton 0+1, #11 Salminen Max 0+1, #14 Mäkelä Simo 0+1.

Kauden avauspisteet on nyt saatu. Ottelu tarjosi viihdettä kotiyleisölle koko rahan edestä.

Tunnelma hallissa oli katossa, kiitos yleisölle!