Uutiset

Edustuksen kausi alkoi kahdella tappiolla

03.10.2021

Miesten edustusjoukkueen kausi alkoi 25.9. Ruokolahdella Imatran Voiman vieraana. Ensimmäinen erä meni kotijoukkueelle 2 – 0. Toista erää oli pelattu vain 26 sekuntia, kun lukemat olivat jo 3 – 0. Edustus kuitenkin kuittasi heti perään avaamalla maalitilinsä ajassa 20.37, kun Max Salminen kavensi tilanteeksi 3 – 1 Matti Virtasen syötöstä. Tämän jälkeen maaleista vastasi kotijoukkue ja tilanne oli pahimmillaan 9 – 1. Edustus kavensi tilannetta vielä ottelun loppupuolella kahdella maalilla. Ensin ajassa 53.24 Vesa Kuitunen kavensi Simo Mäkelän syötöstä ja lopuksi vielä Mikko Salonen teki ylivoimalla Teemu Vettenrannan syötöstä ajassa 58.23. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon 9 – 3.

Kuva Saara Palkeinen

Kotiavaus pelattiin viime perjantaina 1.10. Päijänne Areenalla, kun lappeenrantalainen Saipa Akatemia tuli edustuksen vieraaksi. Ottelua oli pelattu vain 16 sekuntia, kun vierasjoukkue aloitti maalinteon. Tilanne oli 5 minuutin jälkeen 0 – 2, kunnes Mikko Salonen kavensi 1 – 2 ajassa 7.36. Saipa Akatemia teki vielä kaksi maalia ja ensimmäinen erä vieraille 1 – 4. Toisessa erässä maalia odoteltiin aikaan 27.22, kun vierasjoukkue lisäsi johtoaan 1 – 5:een. Reilu minuutti myöhemmin kotijoukkueen Simo Mäkelä kavensi lukemat 2-5 rystylyönnillään. Vierasjoukkue kasvatti toisessa erässä vielä johtoaan kolmella maalilla lukemiksi 2- 8. Erätauolle lähdettiin kuitenkin 3 – 8 lukemissa Max Salmisen kavennettua erän loppupuolella komealla vedollaan takayläkulmaan Juho Ala-Siuruan syötöstä. Kolmannessa erässä ajassa 44.09 Mikko Salonen teki Teemu Vettenrannan syötöstä kotijoukkueen neljännen maalin, minkä jälkeen vierasjoukkue maalasi vielä kaksi kertaa. Lopputulos 4 – 10 ja pisteet matkasivat Lappeenrantaan ja kauden avausvoitto jäi vielä odotuttamaan itseään. Kotijoukkue sai ottelussa hyvin maalipaikkoja aikaiseksi vierasjoukkueen maalivahdin ottaessa 45 torjuntaa, mutta viimeistely vaatisi vielä hieman terävyyttä.

Tappio pitää unohtaa ja katse on käännettävä jo seuraavaan otteluun, kun ensi viikon lauantaina edustus matkaa Savonlinnaan TopTeamin vieraaksi tavoittelemaan pisteitä.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023