Uutiset

SB Heinolan liiton sarjaa pelaavat C2-juniorit jatkavat edelleen tappioitta

05.03.2020

Viikonloppuna  29.2.2020 Itä-Häme Akatemian D1-yhteisjoukkueen Hartolan, Heinolan ja Sysmän 06-syntyneiden pääosa pelasi Kangasniemellä ylialueellisen alemman jatkosarjan pelit SB Heinolan C2- joukkueena. Liiton 05-syntyneiden C2-sarjasta on koko kausi haettu treenipelejä eri sarjojen pelaajille. Liiton C2-alemmassa jatkosarjassa pelaa Kaakkois-Suomen sekä Savo-Karjalan alueen joukkueita kaikkiaan yhdeksän. SB Heinolan liiton sarjan C2-joukkuetta vastaan asettuivat kauden seitsemännessä jatkosarjan turnauksessa NST ja KaPa. SB Heinolan yhteisjoukkueeseen oli tällä kertaa saatu mukaan 15 kenttäpelaajaa ja maalivahti.

Ensimmäisessä ottelussa vastaan asettui kotijoukkue KaPa. SB Heinola puolusti tarkasti ja hyökkäsi riittävän tehokkaasti kolmella ketjulla. SB Heinolalla oli kuitenkin kahden erän ajan takaa-ajajan asema mutta lopulta vei ottelun niukasti mutta ansaitusti pelin nimiinsä 6-5 .

Parin tunnin tauon jälkeen vastaan asettui NST. SB Heinola vei peliä mutta maalinteko oli taas parissa ekassa erässä vaikeaa. Kolmannen erän ketjuvaihdosten ja oman pelin rytminvaihdoksen jälkeen peli voitettiin selvästi 10-5. Seitsemän turnauksen saldona on kärkipaikka 27 pisteellä ainoana tappiottomana joukkueena.  Jatkosarjan voitto varmistui jo ennen viimeistä turnausta.

SB Heinolan joukkueen maalivahtina pelasi  Niko Kinnunen.

Tehokkaimpina viimeisissä 4 pelissä ovat olleet:  Nico Vehmassalo 3+2,  Riku Liikola 3+8, Teemu Rantalainen 4+0  ja Veeti Yli-Talonen 13+3.

Viimeisessä C2-turnauksessa Lappeenrannassa 8.3.2020 vastaan asettuvat Coach Team sekä Pelicans SB musta. Finaalit pelataan 28.-29.3.2020.