Uutiset

BB-88:lle pisteet Lappeenrannasta 25.10.

29.10.2020

BB-88 matkusti kakkosdivisioonan 4. kierroksen otteluun Lappeenrantaan. Vastassa oli paikallinen Saipa Akatemia. Joukkueessa oli muutamia vanhoja tuttuja, kovia pelimiehiä, joita vastaan oli pelattu myös edellisen kakkosdivisioonakauden aikana. Tiukka vieraspeli ratkesi lopussa ja sysmäläiset nappasivat pisteet lukemin 8-10.

Maaleja tuli alusta saakka tasaiseen tahtiin. BB oli lievästi niskan päällä ja maalinteko onnistui laajalla rintamalla. Vain kerran toisessa erässä Saipa käväisi hetken maalin johdossa. Päätöserässä se tasoitti pelin lukemiin 8-8 noin 12 minuuttia ennen loppuvihellystä. Tärkeän voittomaalin teki Antti Tarvaala ajassa 53.35. Viime minuutilla BB teki tyhjiin 8-10. Pisteille pääsi suurin osa joukkueesta, mikä on jatkoa ajatellen ilahduttavaa. Sarja jatkuu kotikentällä  perjantai-iltana 6.11.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023