Uutiset

BB-88 kaatui heikkoon avauserään

18.10.2020

Bandy Boys -88 miesten kausi 2. divisioonassa jatkui lauantaina toisella kotipelillä. Viikon takainen vahva esitys Voimaa vastaan oli historiaa, kun Top Team Savonlinnasta tuli kylään. Ensimmäinen erä oli heikkoa pelaamista ja siihenpä peli sitten menetettiinkin. Ryhtiliike jatkossa toi BB:n vielä mukaan peliin mutta kiinni ei vastustajaa enää saatu. Top Team vei ottelun nimiinsä lukemin 6-9 (1-6, 2-2, 3-1).

Top Team oli alusta saakka liikkeellä todella hyvällä jalalla. Se avasi maalihanat kuudennella
minuutilla. Kotijoukkue ei tuntunut olevan valmiina pelille ja savonlinnalaiset nakuttelivat maaleja hyvällä prosentilla. BB:n Voimaa vastaan toiminut puolustuspeli oli hukassa ja vastustajalle jäi liian paljon tilaa. Ensimmäisen erän lopputulos oli synkeä 1-6.

Toisesta erästä alkaen BB oli pelissä mukana aivan eri asenteella. Top Team teki vielä seitsemännen maalinsa ajassa 22.05 mutta loppupeli olikin tiukkaa ja tasaista taistoa. Numerollisesti ottelun lopun veikin BB, mutta taululta katsotaan vain 60 minuutin pelaamisen tulos. Toisessa erässä noustiin Matti Virtasen johdolla takaa-ajoon. Silti toisella erätauolla tilanne oli selkeästi Top Teamin hyväksi 3-8. Erässä sattui ikävä tapaus, kun BB:n puolustaja sai savonlinnalaismailasta leukaansa. Hän jätti kentän verisenä. Tuomareilta korkea maila jäi huomaamatta eivätkä he näin katsoneet voivansa tuomita Top Teamin pelaajalle ansaittua viiden minuutin rangaistusta.

Päätöserässä noin seitsemässä minuutissa BB hiipi jo tuntumaan numeroiden ollessa 6-8. Runsaat kymmenen minuuttia ennen loppua Top Team hyödynsi vastaiskunsa. Kotijoukkue joutui rikkomaan, tuomari nosti käden ylös tulossa olevan jäähyn merkiksi, mutta Top Team päätti hyökkäyksen maaliin. Tämä masensi sysmäläisjoukkuetta. Hieman yllättäen tämä oli myös ottelun viimeinen maali. BB yritti, pelasi välillä kuudella kenttäpelaajalla mutta maaleja ei enää syntynyt kumpaankaan päätyyn.

Ensimmäisen erän väsyneestä esityksestä voi koko joukkue ottaa pitkän miinuksen. Jatkossa peli parani kautta linjan mutta parasta tulosta teki Matti Virtasen ketju laidoilla Max Salminen ja Joni Kantonen. Kausi jatkuu 25.10. vieraspelillä Lappeenrannassa Saipa Akatemiaa vastaan.