Uutiset

BB-88 paloitteli Jymypalikat

22.01.2017

Salibandyn miesten 2. divari jatkui lauantaina Orimattilan Nikke Areenalla. Neljän pisteen Jymypalikat isännöi BB-88:a, joka edelleen haki avausvoittoaan. Syksyn ottelussa Sysmässä Jymypalikat vei pisteet selkeästi 5-13 numeroin BB:n pelattua 2. divarihistoriansa surkeimman pelin.

Joulun jälkeen sysmäläiset ovat kohentaneet otteitaan huomattavasti ja hieman huono tuurikin on estänyt pistepussin aukeamisen. Nyt tuli avausvoitto ja saman tien komein lukemin, kun BB korjasi syksyn konttauksensa paloitellen Jymypalikat numeroin 5-14.

Avauserä meni vielä tasaisesti ja välillä kotijoukkue oli hieman niskan päälläkin. Tuomas Harmaala teki erän loppuun tärkeän tasoituksen ylivoimalla 3-3:een. Toisessa erässä tehtiin pieniä viilauksia kokoonpanoon. Mm. joukkueeseen siirtoajan lopussa siirtynyt Matti Virtanen siirtyi puolustajaksi. Nuoresta kaartista huikean lähtönopeuden omaava Aleksi Nurminen siirtyi ykköskentän laitaan. Hän pelasikin selkeästi parhaan pelinsä maalatenkin kertaalleen.  BB:llä oli kaksi tehohetkeä ja viimeistä erätaukoa vietettiin numeroissa 4-7 BB-88:lle. Ottelu alkoi pikku hiljaa kääntymään vahvasti kolmella ketjulla hyökänneelle sysmäläisjoukkueelle.

Päätöserässä Jymypalikat sinnitteli vielä numeroissa 5-8 mutta voittajasta ei ollut epäselvyyttä. 55-58 minuuttien välillä BB järjesti  varsinaiset maalikarnevaalit neljällä maalilla ja laittoi näin maalin verran paremmaksi Jymypalikoita syksyn otteluun verraten. Nämä maalit voivat  olla tärkeitä, onhan Jymypalikoista saavutettu nyt etu, jos joukkueet päätyisivät tasapisteisiin.

Esitys oli siis mainio. Molemmat pelaavat vauhdikasta peliä ja vauhtia ja vaarallisia tilanteita Orimattilan ahtaassa kaukalossa riittikin. Erityisesti kakkosketju oli tehokkaalla päällä ja Timo Siltanen teki huimat 2+4, Joona Sieväsen tehdessä 3+1. Teemu Vettenranta ja Mikko Salonen ykkösketjusta viettivät normaalia pörssipäivää tehoin 1+3 ja 3+0. Sarja jatkuu tulevana perjantaina 27.1. Susia vastaan kotikaukalossa ja kun putki saatiin auki, on tästä hyvä jatkaa eteenpäin.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023