Uutiset

BB-88 suli päätöserässä

16.01.2017

Bandy Boys -88:n kakkosdivarimiesten vaikeudet jatkuivat viikonloppuna. Vastaan Päijänne-Areenalle tuli savonlinnalainen Top Team, jolta pisteet suunniteltiin ottaa talteen. Kaikki näyttikin hyvältä kahden erän ajan. Top Team sai sihtinsä kohdalleen kolmannessa erässä ja hivuttautui maali maalilta rinnalle. Lopulta se teki ottelun loppuvaiheessa voittomaalinkin pelin päättyessä numeroihin 7-8.

BB-88 pelasi avaussekunnit huolimattomasti ja vieras meni johtoon 1. minuutilla. Tästä kuitenkin ottelu kääntyi ja Top Teamin seuraava maali näki päivänvalon vasta 42 minuuttia myöhemmin. Kotijoukkue esitti koko kokoonpanonsa voimin kauden parasta peliä kaksi erää. BB-88 johti toisen erän lopussa 5-1. Vaikka Top Teamin tilanteet olivat harvempia, olivat ne vaarallisia ja Perttu Mäkelän loistopeli piti verkon pitkään koskemattomana. Heti kolmannen erän alkuun tehtiin jo 6-1 johto.

Tämän kuittasi Top Team ja kun se pian teki 6-3 numerot BB aivan oikein otti aikalisän. Otteisiin oli tullut puristusta eikä alkupelin iloista hyökkäyspeliä enää näkynyt. Alakerrassakin hermoiltiin ja erän puolivälissä numerot muuttuivat 6-4:ään. Tämä olisi vielä kestetty mutta virheitä jouduttiin pian paikkaamaan ja kotijoukkue sai pari jäähyä. Näiden avulla vierailija pääsi tasoihin ja teki lopussa 7-8 voittomaalin. Top Teamin tullessa tuntumaan BB:n valtasi kokovartalokipsi kun näytti, että hienosti aloitettu ottelu voidaankin menettää. Näin sitten kävikin. Kotijoukkueen tehokaksikko oli tuttuun tapaan Teemu Vettenranta (0+4) Mikko Salosen tehdessä kolme maalia. Seuraava vastustaja on sarjan toiseksi viimeinen Jymypalikat, joka vielä voisi olla mahdollista ohittaa. Se vaatii alkuun 21.1. voittoa Orimattilassa. Seuraava kotipeli on 27.1. Susia vastaan.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023