Uutiset

Sarjajohtaja vei pisteet Lappeenrannassa

19.11.2016

BB-88 joutui kovaan arki-iltapeliin 17.11. kun oli matkustettava itärajalle sarjaa johtavan PoNoVon vieraaksi. Pisteitä ei tälläkään kertaa herunut. PoNoVon leveämpi materiaali teki tarvittavan eron jo ottelun alkupuoliskolla. Puolen tunnin jälkeen edettiin maalien suhteen tasoissa. Vahvan aloituksen tehnyt PoNoVo vei sarjapisteet lukemin 10-4.

Ensimmäisessä erässä kotijoukkue meni johtoon, mutta pian sysmäläiset pystyivät tasoitukseen. Jatkossa PoNoVo vei ja sen ensimmäisen erän viime sekunneilla tekaisema ”pukukoppimaali” oli paha takaisku BB-88:lle. Erätauko vietettiin 4-1 lukemissa. Toisen erän alkupuoli ratkaisi ottelun lopullisesti. Sysmäläiset vaihtoivat maalivahtia, kuten usein on tällä kaudella tehty. Tämä ei kuitenkaan auttanut, eikä omiin mennyttä maalimäärää voi maalivahtien piikkiin laittaa.

Puolen tunnin jälkeen sai BB hieman paremman otteen pelistä ja kotijoukkueen peli taas hieman sekosi. Ero oli kuitenkin jo liian suuri ja viimeinen erä lähinnä pelailtiin ilman taistelua voitosta. Loppunumerot siis 10-4. Kaksi tehopistettä sysmäläisistä saalistivat Joona Sievänen ja Teemu Vettenranta. Sarjapisteiden metsästys jatkuu kotikentällä ensi lauantaina 26.11. Silloin vieraaksi saapuu kaksi voittoa toistaiseksi ottanut Imatran Voima.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023