Uutiset

Ei riittänyt BB-88:lla Dynamoakaan vastaan

13.11.2016

Perjantai-iltana BB-88:n miehet jahtasivat sarjan avausvoittoaan, kun Kosken Dynamo Hämeenkoskelta saapui vierailulle Päijänne-Areenalle. Cupin peli Sysmässä hoideltiin reilu kuukausi sitten. Tuttu vastus ei ollut vielä vierasvoittoa Sysmästä vienyt, mutta nyt se tapahtui. Parasta miehitystä ei sysmäläiset nytkään saaneet kehiin ja pientä loukkaantumistakin oli pelikuntoa heikentemässä. Ottelu eteni BB:n tälle kaudelle ominaisen heikon alun jälkeen aika tasaisena. Ottelun puolivälin jälkeen päästiin hetkeksi johtoonkin, mutta sitä ei saatu pidettyä. Kosken Dynamo vei pisteet lukemin 10-12.

BB laittoi ykkösketjunsa uusiksi heittämällä Tuomas Harmaalan vasempaan laitaan. Hänen esityksensä olikin parasta sysmäläisosaamista perjantaina tehoin 3+2. Hyökkäyspään pelaaminen oli muiltakin aivan kelvollista, mutta kenttäpuolustus ei taaskaan onnistunut. Turhat pallonmenetykset ja varmistuksen puute aiheuttivat vastustajalle lahjamaaleja. Ensimmäisessä erässä BB sai Mikko Salosen, Timo Siltasen ja Joona Sieväsen maaleilla vastustajan shokkialun tasoitettua. Lopussa Dynamo karkasi kuitenkin 3-4 eräjohtoon.

Toinen erä oli parasta sysmäläisittäin. Tuomas Harmaalan maalilla mentiin ajassa 34.10 6-5 johtoon. Loppuminuuteilla lahjoitettiin kuitenkin hämeenkoskisille taas eräjohto. Päätöserässä Dynamo pysyi pienessä johdossa, vaikka BB tiivisti peluutuksen kahteen kenttään. Harmaalan ohella Mikko Salonen saalisti viisi pistettä tehoin 2+3. Sarja jatkuu torstaina 17.11. kun lähdetään Lappeenrantaan PoNoVon vieraaksi. Vastus on erittäin kova mutta Huhtiniemen kenttä on ollut aina sysmäläisille mieluisa pelata. BB jatkaa siis nollakerhossa, mutta pari voittoa kohentelisi jo asemia.