Uutiset

BB-88:lle sarjassa tappio, cupissa jatkopaikka

05.10.2016

Bandy Boys -88:n 2. divarin sarja-avauksessa perjantaina Sysmässä  nähtiin PHSB:tä vastaan melkoisia virheitä molemmilta joukkueilta. Peli ei ollut vielä valmista. Etenkin uudistuneella kotijoukkueella oli pitkä matka 60 minuutin ehjään pelaamiseen. Tappio lahtelaisia vastaan  tuli numeroin 8-14. Vastassa oli kuitenkin yksi sarjan laadukkaimpia joukkueita. 8 tehtyä kelpaa mutta oman pään olisi pidettävä paremmin. Toisen jakson puolen välin jälkeen ote oli hyvä ja kaikki kolme ketjua pelasivat onnistuneita vaihtoja. Peli saatiin 4-6 lukemiin mutta erän lopulla vastaustaja vei taas terän kiriltä kahdella maalillaan. Viimeinen erä meni päästä päähän juoksemiseksi ja maaleja syntyi molempiin verkkoihin.

Suomen cupissa BB-88 meni kuitenkin jatkoon.Tuplapeliviikonlopun toisessa osassa Päijänne-Areenalla kaatui tuttu Kosken Dynamo numeroin 8-5. Ottelussa oli omat hetkensä molemmilla. Tasaisen avauserän (1-1) jälkeen BB oli tehokas etenkin kakkoskentän hyvän pelin siivittämänä. Kotijoukkue menikin jo 5-1 johtoon. Erän loppu oli kuitenkin hämeenkoskelaisten sen aktivoiduttua omassa pelissään.

Myös jäähyt sotkivat BB:n peliä jonkin aikaa. 33-50 minuuttien välillä Kosken Dynamo hiipi tasatilanteeseen 5-5. Kotiyleisö pureskeli jo kynsiään. Viimeisen kympin alettua Teemu Vettenranta ampui väkisin 6-5 johdon ja pian teki Eemeli Vettenranta huikean nousun pakin tontilta ja vielä toimitti lopuksi pallon verkkoonkin. Dynamo yritti mutta kotijoukkue sai johdon pidettyä. Kaksi sekuntia ennen loppua teki Tuomas Harmaala tyhjiin 8-5. Koko joukkue nosti hyvin tasoaan edellisestä illasta. Tuomas Harmaala teki 3+0 tehot ja pelasi Tuomas Tarvaalan ja Joona Sieväsen kanssa parhainta pallollista peliä. Koko pelin hahmoja oli ilman muuta kotijoukkueen torjuntavuorossa ollut Perttu Mäkelä.

Cup jatkuu kahden viikon päästä ja arvonta tapahtuu 5.10. Sarjapelit jatkuvat sarjan ennakkosuosikkia Mikkelin Hatsinaa vastaan ensi lauantaina vieraspelillä.
06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023