Uutiset

Hatsina parempi - play offs taistelu jatkuu

07.02.2015

Perjantai-iltana jatkui salibandyn miesten kakkonen Sysmässä, kun sarjan kolmonen ja nelonen kohtasivat. Kolmossijalla ollut mikkeliläinen Hatsina oli vahvempi ja otti kiinnityksen neljän parhaan pudotuspeleihin. BB-88 pysyy neljäntenä ja taistelu tästä viimeisestä play offs sijasta jatkuu tiukkana. Hatsinan voitto kirjattiin lukemin 5-9 (2-3, 2-2, 1-4).

Syksyn ottelusta BB-88 kävi ryöväämässä pisteet mikkeliläisten kotikentältä selvin numeroin 7-2. Nyt oli Hatsina liikkeellä alusta asti todella vahvalla liikkeellä ja asenteella. Se vei kaksinkamppailuja pitkin ottelua ja salliva tuomarilinja vei kaiken tilan sysmäläisten pelinrakentelulta. Alusta asti tuomarit olisivat voineet viheltää jäähyjä herkemmin, nyt oli linja erittäin salliva ja paikoin meno Sysmän pienehkössä kaukalossa vaikutti aika hurjalta. Viimeisen erän alkuun saakka peli oli numerollisesti tasainen mutta viimeisessä erässä Hatsina tuli voittoon eikä sysmäläisillä näyttänyt kovin paljon saumoja olleen pelata voitosta.

Avauserässä Hatsina aloitti maalinteon mutta Teppo Vettenranta tasoitti komealla osumalla. Erän vei kuitenkin Hatsina yhden maalin erolla. BB pommitti ylärimaa pariin kertaan, tosin tolppiin osui myös vastustaja. Toisessa erässä rymisteltiin melkoisesti. Silti jäähyaitio pysyi kiinni, BB kärsi ottelun ainoan kakkosensa ja Hatsinan pelaaja kävi istumassa henkilökohtaisen käytösrangaistuksen. Ville Kuparisen ja Joonas Jokisen maaleilla BB pysyi pelissä mukana ja erä olikin perjantai-illan paras sysmäläisittäin.

Viimeiseen erään lähdettiin mukavista 4-5 lukemista. Ajassa 43.57 Hatsina lisäsi johtoa vaikka hyviä tilanteita järjesti myös BB-88. Hatsinan seitsemäs maali tuli varsin pian ja sitä edelsi selvä tuomarivirhe. Päivänselvä mailaanlyönti jäi tuomarikaksikolta huomaamatta ja sen seurauksena pallo lähti BB:n kapteeni Teemu Vettenrannan lavasta ja pian se olikin sysmäläismaalissa. Maali tuli ikävään paikkaan ja söi sysmäläisten pelihuumoria. Vapaapaini kaukalossa jatkui, eikä BB enää päässyt kunnon kiriin. Parin mikkeliläismaalin ja Timo Siltasen kavennuksen jälkeen peli päättyi 5-9.

Kentällä parempi joukkue voitti, Hatsina oli perjantaina vahva kaikilla osa-alueilla. Tuomarilinja auttoi joukkueen sääntöjen rajamailla olevaa pelitapaa. BB:n tehopelaajilta saatiin kaikki tila ja aika pois ja parhaimmat pistemiehet olivatkin tällä kertaa 1+1 naputelleet Joonas Jokinen ja Ville Kuparinen. Sarjassa on jäljellä kolme kierrosta ja viidentenä oleva Sudet on kolmen pisteen päässä. BB kohtaakin tämän lähimmän uhkaajan "neljän pisteen ottelussa" 19.2. Kouvolassa.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023