Uutiset

KoRe vahvana Kotkassa

10.01.2015

BB-88:n miehet jatkoivat salibandyn 2. divaria joulutauon jälkeen Kotkassa. Loppiaispäivän iltana oli vastassa tuttu kilpakumppani Kotkan Reipas. BB-88 oli alkukaudellaan yllättänyt kaikki muut paitsi itsensä. Otteluun lähdettiinkin sarjan kakkossijalta. KoRe oli kuusi pistettä jäljessä. Sysmäläisille se on viime aikoina ollut yksi ikävimpiä vastuksia. Syksyn kotiottelu päättyi tasapeliin. Vaikka kotkalaiset olivatkin esiintyneet viime ajat melko vaisusti, BB:tä vastaan se syttyy aina. BB-88 ei käyttänyt ottelussa omia etsikkoaikojaan ja KoRe korjasi pisteet numeroin 11-7 (4-2, 2-0, 5-5).

Avauserä oli kaksijakoinen. 15 minuuttia tempo oli melko rauhallinen eikä kumpikaan karvannut kovin aktiivisesti. KoRe näytti pysyvän hyvin kurissa. Mikko Salonen sen sijaan oli vireessä ja iski sysmäläisille 0-2 vierasjohdon. Erän loppuminuutit olivat heikot. Noin 16 minuutin kohdalla KoRe iski avausmaalin. Heti perään muutkin sysmäläiskentälliset ottivat takaiskun ja nopeasti kotijoukkue johti 3-2. Erän viimeisellä minuutilla se lisäsi johdon 4-2:een.

Toisessa erässä peli oli vielä täysin auki. Erä ei itse asiassa ollut sysmäläisittäin huono - tärkein eli maalit vain puuttuivat. BB olisi jopa voinut nousta johtoon mutta kerran kotkalaisvahti venytti esiin haamuhanskan ja pari selkeää kaksi vastaan yksi hyökkäystä missattiin hätäilyyn. Yli 15 minuuttia pelattiin maaleitta. Kun ei vierailija onnistunut, rokotti KoRe. Se oli tällä kertaa terävä vastahyökkäyksissään ja meni erän lopulla 6-2 johtoon.

Takamatka oli siis melkoinen päätöserään lähdettäessä. Peli avautui entistä enemmän ja maaleja tehtailtiin puolin ja toisin. Kunnon kiriä ei BB saanut vaan KoRe pysyi selvässä johdossa. Loppunumerot 60 minuutin tahkoamisen jälkeen olivat siis 11-7. Kaksinkamppailuissa KoRe oli tällä kertaa vahvempi. BB:n ykköskenttä onnistui kohtuullisesti ja Mikko Salonen tekaisi tehot 4+0. Tavallaan myös omat koirat purivat, sillä kotkalaisista sysmäläiskasvatti Matti Virtanen oli paha pideltävä ja teki myös 4+0. Yksi avainhahmoja pelissä oli myös KoRen maalivahti Blomberg.

Muut joukkueet pelaavat kevään avauskierroksen tammikuun 10:nnen seutuvilla. Paikka neljän parhaan joukossa pysyy varmasti mutta Hatsina ja PoNoVo saattavat mennä pisteellä ohi. Sysmäläisten sarjapelit jatkuvat 15.1. sarjakärki Savonlinnan vieraana.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023