Uutiset

BB-88 rutiinivoitolla joulutauolle

14.12.2014

BB-88:n miehet pelasivat 12.12. kotona viimeisen pelinsä ennen joulutaukoa. Vastustajaksi saapui sarjanousija Tyrin Kaiken, joka tulee Lappeenrannasta. Kaakkois-Suomen kakkosdivari on osoittautunut nousijalle kovaksi sarjaksi, eikä se ole pistetiliä avannut. Sysmäläiset olivat saaneet kokoonpanoonsa takaisin viimeksi viime talvena pelanneen Timo Vettenrannankin. Lähtökohdat otteluun jumboa vastaan olivat siis mukavat. Ottelu ei ollut kaikkein helpoimpia lähinnä BB:n omasta vaisuhkosta pelaamisesta johtuen. Rutiinilla pisteet silti korjattiin maalein 9-5 (2-2, 4-1, 3-2).

Avauserässä maalit tasattiin. Koko ottelun kuva toteutui jo tuolloin. BB:llä ei suurempaa hätää ollut mutta pelaaminen oli hidasta ja mentiin vastustajan tempoon mukaan. Myös helppoja virheitä tuli yllättävän paljon. Olipa vastustaja yli neljä minuuttia nauttimassa johtoasemastakin. Mikko Salosen tärkeät maalit pitivät BB:n pään pinnalla.

Toisessa erässä pelille sytyttiin vähän paremmin. Matti Korhonen maalasi BB:n kolmannen ja neljäs maali oli tuttua taitoa - paluun tehnyt Timo Vettenranta sai tilaa maalin takana ja saman tien veivi olikin jo lappeenrantalaismaalissa. Maali sytytti muitakin ja Timo Siltanen ja Mikko Salonen tekivät kotijoukkueelle eräjohdon 6-3.

Vielä tilanteeseen 6-4 kiri Tyrin Kaiken. Se yritti loppuun asti ja pelasi erittäin rehdisti ja urheilullisesti, vaikkei pistepussi ole täyttynytkään. Pian kuitenkin Ville Vuorinen teki numerot 7-4 ja viimeistään Joonas Jokisen ajassa 45.55 pommittama 8-4 näytti voiton hoituvan kotiin. Molemmat maalasivat vielä kerran, BB:n maalintekijänä toimi Petteri Häkkinen ja päädyttiin siis numeroihin 9-5.

Kotijoukkueen parhaana palkittiin Mikko Salonen (3+1), muiden esiintyminen oli hieman harmaata. Silti on mainittava Ville Vuorisen vahva esitys kolmoskentässä. Hän aiheutti useita vaaratilanteita vastustajan maalilla ja merkkautti tehot 1+1. Tauon alkaessa kaikki ovat pelanneet 10 kierrosta. Savonlinnan Top Team johtaa 16 pisteellä. Toisena on hienosti BB-88 15 pisteellä. Hatsina ja PoNoVo seuraavat pisteen päässä. Sarjan keskikasti on 9-10 pisteessä. Seuraava vastustaja tulee sieltä, kun loppiaisiltana kohdataan Kotkan Karhuvuoressa paikallinen KoRe.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023