Uutiset

Sudet nälkäisenä BB-88:n vieraana

24.11.2014

Perjantainen salibandyn 2. divarin ottelu BB-88 - Sudet ei mennyt kotijoukkueen nuottien mukaan. Sysmäläiset olivat hyvässä nosteessa sarjassa kolmen pelin voittoputken myötä. Kouvolalaisvieras oli häntäpäässä neljällä pistellä, tosin aloitus oli ollut hieman viime kauden BB:n vastaavaa muistuttava. Useita tappioita oli tullut maalin erolla. Liekö BB-88 katsellut tilastoja, että Sudet oli hävinnyt kaikille kolmelle kovalle, jotka BB oli edellisissä peleissä kukistanut. Näin yksinkertaista ei urheilumatematiikka kuitenkaan ole. Sudet pelasi vakuuttavan 60-minuuttisen ja kotijoukkue ei taas päässyt peliin mukaan ja peli oli käytännössä ratkennut jo ennen puolta väliä. Numerot olivat BB-88:n kotihistorian ikävimmät Susien viedessä pisteet 3-14  (1-4, 1-5, 1-5).

Sudet on sijoitustaan parempi joukkue ja sysmäläisille se on viime vuosina ollut pelitavaltaan yksi sarjan hankalimpia. Heti ensimmäisestä erästä lähtien vierailijan peli kulki. Pallo ja miehet liikkuivat. Viimeistelykin oli terävää. Kotijoukkue jäi tällä kertaa lähtötelineisiin. Maalivahtia vaihdettiin jo 17. minuutilla mutta sysmäläispeliin se ei muutosta tuonut. Numerot erän jälkeen olivat Susille 1-4 mutta torjuntoja sysmäläisvahdeille ehti kertyä 20. Kun kouvolalaiset pääsivät kohta toisen erän alkuun lisäämään johtoaan, alkoi ottelu olla sillä selvä. Kahden erän jälkeen Susien johto oli jo 2-9. Viimeisessä erässä sysmäläiset järjestivät  vastustajan maalivahdillekin tekemistä, mutta se oli kosmeettista. Peli oli jo menetetty ja maaleja ei sysmäläistilanteista yhtä ylivoimaa lukuunottamatta saatu. Vastustaja jatkoi tehtailuaan ja näin ottelu repesi peräti 3-14 lukemiin.

Ottelu oli onneksi vain kahden pisteen arvoinen kuten muutkin. Sarjan kärkipää tasoittui Top Teamin hävittyä ja BB-88 jatkaa neljäntenä yhdeksällä pisteellä. Voitollaan Sudet nousi kuuteen pisteeseen. Jos sen otteet jatkuvat perjantain kaltaisena, pisteitä kertyy loppukautena runsaasti. Sysmäläisistä on vaikea onnistujia hakea, ehkä puolustaja Lauri Palvaila pelasi kaikkein lähellä omaa tasoaan. Ottelu on vaan unohdettava, sillä joskus tuollaisia iltoja tulee kaikille ja suunnattava tulevaan. Tulevana perjantaina 28.11. vieraaksi saapuu Kosken Dynamo ja ainakaan vastustajan aliarviointiin ei nyt varmasti syyllistytä.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023