Uutiset

BB-88 jatkoi hyviä otteitaan

17.11.2014

Pienen tauon jälkeen salibandyn miesten 2. divari jatkui Bandy Boys -88:n osalta sunnuntaina. Joukkue matkusti Mikkeliin Hatsinan vieraaksi puolustamaan saavuttamaansa kakkossijaa sarjassa. Mikkeliläiset olivat mukavissa asemissa pisteen päässä BB:stä ja ottelussa ratkottiin mikä joukkue seuraa puhtaalla pelillä kärjessä porhaltavaa Top Teamia. Hatsinalla etenkin kotipelit olivat olleet vaikeita, sysmäläiset taas olivat vieraskentiltä hoitaneet pisteet kotiin. Sama trendi jatkui Mikkelissäkin, kun BB-88 kuittasi vierasvoiton selvin 2-7 (2-2, 0-3,0-2) lukemin.

Numerot eivät kuitenkaan kaikkea kerro. Mikkeliläisvahti torjui ottelussa 24 kertaa, kun taas BB:n Perttu Mäkelälle kertyi peräti 35 torjuntaa. Tästä voikin jo päätellä kuka oli iltapäivän sankari Mikkelin Sport Forumilla. Mäkelän esitys oli loistava ja Hatsinan viimeistely-yrityksissä oli aistittavissa turhautumista. 1. erässä maalit tasattiin. Hatsina meni 2-1 johtoon ajassa 18.21, tuskinpa yleisö aavisti tuolloin nähneensä Hatsinan viimeisen maalin. Viimeisellä minuutilla Matti Korhonen (1+3) tasoitti 2-2:een.

Jatkossa maalasi vain sysmäläisjoukkue, vaikka tilanteita oli toisessakin päässä. Teppo Vettenranta vei BB:n johtoon ja 2-4 teki sama parivaljakko kuin avauserän 1. maalin eli Petteri Häkkinen - Matti Korhonen. Myös kolmosketju onnistui, kun Akseli Uutela vei BB-88:n 2-5 johtoon. Viimeiseen erään arvattiin kotijoukkueen tulevan sisuuntuneena. Ennusmerkit näyttivät pahalle, sillä pian Teppo Vettenranta laitettiin kahden minuutin istunnolle. Hatsinan turhautumista lisäsi Teemu Vettenrannan tekaisema 2-6 alivoimamaali. Tämän jälkeen ei maaleja syntynyt enää kuin ottelun päätösmaali tyhjiin. Hatsina yritti ajoissa ilman maalivahtia mutta jo ajassa 56.15 Timo Siltanen teki loppulukemat 2-7.

Näin onnistui sysmäläinen ryöstöretki Mikkeliin loistavasti. Vieraskentiltä on tuotu kolmesta pelistä kolme voittoa. Joukkue on myös kolmen pelin voittoputkessa, eikä voitetut Voima, PoNoVo ja Hatsina ole vastustajina huonoimmasta päästä. Cupistakin pudottiin vasta jatkoajalla ja KeLy on taas cupissa noussut peräti kahdeksan parhaan joukkoon liigajengien seuraksi. Tästä on hyvä jatkaa kautta. Se jatkuu perjantaina 21.11. kun Päijänne-Areenalle saapuu viime vuosina todella hankalaksi käynyt vastustaja Kouvolan Sudet.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023