Uutiset

PoNoVo kumoon - BB-88 sarjakakkoseksi

02.11.2014

Bandy Boys -88:n miesten 2. divisioonapelit jatkuivat perjantai-iltana kotikentällä. Vieraaksi saapui Lappeenrannasta tuttuakin tutumpi kilpakumppani PoNoVo. Se oli sarjassa Top Teamin jälkeen toisella sijalla. Halloween-iltana ei BB-88 kovia vieraita kauhistellut vaan sysmäläisvoitolla asetelmat vaihtuivat. Kakkospaikalla Top Teamin niskaan hengittää nyt BB-88 viidestä pelistä saalistetuilla seitsemällä pisteellä. Runsasmaalinen kamppailu päättyi niukasti numeroin 11-10 (5-1, 4-4, 2-5) sysmäläisjoukkueen eduksi.

BB-88 esiintyi nyt ensimmäistä kertaa kotikentällä koko seuralle hankituissa yhtenäisissä peliasuissa. Yleisömääräkin oli mukavasti 175. Alussa olikin asujen luovutustilaisuus, jossa olivat mukana yhteistyökumppanit Sysmän Osuuspankki, Päijät-Hämeen Metsänhoitoyhdistys ja Sysmän Apteekki. Liekö uudet peliasut tuoneet otteisiin virtaa aiempaakin enemmän mutta yleisö sai nähdä erittäin vauhdikkaan ja lopussa tiukaksi muodostuneen kamppailun.

1. erä oli selkeästi kotijoukkueen. Nimekäs vierailija PoNoVo vaikutti suorastaan vaisulta. BB nakutti viisi maalia ja PoNoVo sai vain yhden. Kovin paljon ei vierailla ollut edes hyviä maalipaikkoja. Vieraat joutuivat käyttämään aikalisänsä ja vaihtamaan maalivahtia saadakseen jotain rotia peliinsä. Toisessa erässä nähtiin jo erilainen PoNoVo. BB-88 iski edelleen näyttävästi vastaiskuillaan ja olipa tällä kertaa tuurikin isäntien puolella. Maalit tasattiin ja päätöserään lähdettäessä sysmäläiset johtivat 9-5.

PoNoVo maalasi kohta erän alussa ja ilmoittautui  voittokamppailuun mukaan. Nyt oli sen viimeistely kunnossa ja noin 50 minuutin kohdalla se pääsi jo maalin päähän tilanteeseen 9-8. Tärkeä oli Mikko Salosen ylivoimalla laukoma 10-8 osuma. Se rauhoitti hieman ja 11-8 johtoonkin päästiin Petteri Häkkisen maalilla. Sen vastustaja kuittasi heti. Pian PoNoVo kavensi ilman maalivahtia pelin 11-10:een jo ajassa 57.31 mutta loppu sujui maaleitta ja näin tärkeät pisteet jäivät Sysmään. Mikko Salonen hääri kentän tehokkaimpana pistein 5+1. Niin Matti Korhonen kuin Teemu Vettenrantakin jakelivat tehot 0+4. Joonas Jokinen hyödynsi hyvin nopeuttaan ja myös tehopisteitä tuli 2+0. Sarja jatkuu pienen tauon jälkeen 16.11. Mikkelin Hatsinan vieraana.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023