Uutiset

BB-88:lla romahdus Lahdessa

16.11.2015

Lauantaina pelattu paikallispeli salibandyn kakkosdivisioonassa ei mennyt sysmäläisnuottien mukaan. BB-88 vieraili Lahden Suurhallilla missä vastassa oli uusin lahtelaisviritelmä salibandyssa PHSB. Puitteita ja järjestelyjä myöten toiminta oli sellaista, että useiden vuosien pimeän kauden jälkeen lahtelaissalibandy saattaa lähivuosina suosta noustakin. Myös pelillisesti kotijoukkue PHSB esiintyi vahvasti ja oli ennen kaikkea materiaalin leveydessä edellä. Sysmäläiset kävivät alussa johdossakin mutta menettivät uskonsa PHSB:n onnistuessa jatkossa todella hyvällä prosentilla. Niinpä tuloksena oli BB:n kannalta yksi rumimmista lukemista, kun PHSB vei pelin numeroin 17-5.

Ensimmäisessä erässä BB-88 oli siis johdossakin Joonas Jokisen ja Onni Långströmin maaleilla. Erän loppuun tulleet synkät minuutit muuttivat tilanteen nopeasti kotijoukkueen 6-2 johdoksi. Näissä lukemissa mentiin erätauolle. Huonoja hetkiä on ollut ennenkin ja vastaavista numeroista on jonkun kerran noustukin. Toisessa erässä kuitenkin jatkui kotijoukkueen vahva ote ja pikku hiljaa sysmäläiset menettivät uskonsa voiton mahdollisuuksiin. Yritystä pelissä riitti loppuun asti mutta pelillisesti PHSB vei ollen myös äärimmäisen tehokas.

Kahden erän jälkeen peli oli melko lailla taputeltu. Kolmas erä meni paikoin pelailuksi mutta pientä nokkapokkaa silti tuli. PHSB jatkoi maalitehtailua tasaisesti loppuun asti ja teki numeroiksi siis 17-5.

PHSB tulee varmasti olemaan sarjan kärkijoukkueita. BB-88 joutuu taistelemaan pysyäkseen keskiryhmän mukana. Seuraavaksi on vastassa 20.11. kotona toinen kärkijoukkue Hatsina. Sen jälkeen pelataan tärkeitä pelejä tällä hetkellä loppupäässä majailevia Kosken Dynamoa, KoRea ja Voimaa vastaan.