Uutiset

Naapurien vääntö oli tasainen

30.10.2015

Perjantaina 23.10. pelattu BB-88:n ja SB Heinolan välinen miesten 2. divarin paikallisvääntö oli tasainen. Joukkueet mittelivät Itä-Hämeen herruudesta ties monettako kertaa. Päijänne-Areenalla pelattuun kamppailuun sysmäläiset joutuivat lähtemään vain 12:lla pelaajalla parin syyslomapoissaolon takia. Kaikkien terveystilannekaan ei ollut paras mahdollinen ja hyvin liikkunut nuori heinolalaisryhmä teki ottelusta hankalan. Tehokas toinen erä ja onnistunut ylivoimapeli toivat kotijoukkue BB-88:lle 6-5 voiton. Maalivahti Perttu Mäkelä ehti pallon tielle ottelussa 33 kertaa, joten kiirettä riitti sysmäläispäädyssäkin.

Avauserässä Heinola karkasi johtoon mutta Timo Vettenranta tasoitti Onni Långströmin syötöstä. BB kesti alivoiman mutta pian sen jälkeen siirtyi SB Heinola eräjohtoon 1-2. Toisen erän alussa peli tasoitettiin Timo Vettenrannan toisella maalilla. Sen jälkeen Heinola käväisi kahdesti johdossa mutta erän viimeisen minuutin maalilla Teppo Vettenranta vei BB:n 5-4 johtoon. Erän kaksi keskimmäistä sysmäläismaalia teki Mikko Salonen.

Kolmannen erän Heinola aloitti alivoimalla viiden minuutin rangaistuksen vuoksi. Ylivoimalla Mikko Salonen tekaisi lukemat 6-4. Enää nähtiin yksi maali, kun heinolalaisnuoriso erän puolivälissä kavensi 6-5:een. Tämä jäi lopputulokseksi vaikka SB Heinola yritti lopussa hetken kuudella kenttäpelaajalla. Mikko Salonen teki siis tehot 3+0 ja sarjan pistepörssiä johtava Teemu Vettenranta tällä kertaa 0+2. Teppo Vettenranta teki pakin tontilta hienot

1+2 tehot. Sarja jatkuu 30.10. toisella kotipelillä, kun puhtaan pelin PoNoVo saapuu Päijänne-Areenalle. Joukkueessa on taattua eteläkarjalaista laatua ja kun PoNoVo jo jokunen vuosi sitten selätti Päijänne-Areena -kammonsa, on sysmäläisille tiedossa hikinen iltapuhde.