Uutiset

Savonlinnasta niukka tappio

18.10.2015

Torstainen Savonlinnan vierailu Top Teamia vastaan ei pistepussia kartuttanut. Top Team vei pisteet maalein 10-9. Peli oli silti melko onnistunut sysmäläisten pienelle ringille. Ensimmäinen erä voitettiin mutta toisen erän alkuun tuli Kouvolan pelin malliin todella synkkä hetki. Kotijoukkue siirtyi nopeasti johtoon. Silti ei luovutettu vaan kolmannen erän puolivälin jälkeenkin käytiin vielä 8-7 johdossa Tuomas Tarvaalan maalattua. Johto ei kauaa pitänyt vaan alakerta oli jälleen vaikeuksissa parketilla Top Teamin karvauksen alla. Hetkessä Top Team siirtyi johtoon ja maalin erolla ottelu siis päättyi savonlinnalaisille.

Savonlinnan isolla kentällä on monta kertaa kärsitty pahempiakin tappioita. Olosuhteet, pitkä matka ja arki-ilta sekä pieni kokoonpano huomioiden peli meni kohtalaisesti. Kapteeni Teemu Vettenranta ei kaiken lisäksi ollut täysin kunnossa mutta tekaisi silti viisi tehopistettä. Cupin pelin hän jättää väliin ollakseen jatkossa taas rivissä mukana. Paluumatkalla todettiin, että kauden parkettipelit ovatkin jo takana päin. Sarja jatkuu tiukalla paikalliskamppailulla Päijänne-Areenalla SB Heinolaa vastaan 23.10.

06.03.2024Päijät-Hämeen salibandyseurat uudistavat yhteistyöllä alueen lajikulttuuria
13.05.2023BB-88:n joukkueiden kausi 2022-2023